:: اخبار

آئین افتتاح نخستین همایش ملی جوانی جمعیت / رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان: مسئله جمعیت باید به صورت علمی، علت‌یابی و رفع‌ علت شود

دکتر حسن بختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: با توجه به اینکه موضوع جمعیت یک مقوله‌ی علمی است، باید مسائل مربوط به آن، به صورت علمی علت‌یابی و رفع ‌علت شود.

امام جمعه زنجان: اولین گام در افزایش جمعیت تشکیل خانواده و ازدواج است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان با بیان اینکه در اسلام نسبت به ازدواج و کرامت خانواده تأکید شده است و هیچ با هم بودنی محبوبتر از ازدواج در نزد پروردگار نیست، گفت: اولین گام در افزایش جمعیت تشکیل خانواده و ازدواج است.

رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت: یکی از شاخصهای مهم وضعیت باروری در کشور، میانگین سنی مادران است

رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه یکی از شاخصهای مهم در فهم وضعیت باروری در کشور، میانگین سنی مادران است،گفت: مطابق با آخرین سرشماری کشور حدود ۳۶ درصد از جمعیت زنان جوان ۱۵ تا ۳۴ سال کشور را دخترانی تشکیل می دهند که هنوز ازدواج نکرده اند و حدود ۲/۳ درصد از زنان ۴۵ ساله و بیشتر در بازه سنی تجرد قطعی قرار دارند.