دستورالعمل نگارش چکیده مقاله

دستورالعمل نگارش چکیده مقاله

نکات قابل توجه و دستور العمل تهیه چکیده ارسالی:

1- چکیدۀ مقاله باید به زبان فارسی حاوی حداکثر 350 کلمه (طول چكيده كمتر از 200 كلمه و بيشتر از 350 كلمه نباشد) با فونت B نازنین، با سایز ۱۲ و فاصله سطر ۱ با نرم افزار Word  نسخۀ 2007 به بالا تایپ شده و در بازه زمانی مشخص شده به سایت همایش ارسال شود.
2- چکیده باید ساختارمند و کلیه عملیات انجام شده در تحقیق را به همراه نتایج آن در بر داشته و از اشاره به مراجع در چكيده خودداري شود.
3- از آنجا که چکیده در قالب فایل Word بایستی ارسال شود، برای این که فرمت چکیده تنظیم شده هنگام ارسال تغییر نکند، حتما بعد از این که چکیده در نرم افزار Word نوشته شد، از منوی Word Options زبانه  Save را انتخاب کرده و سپس تیک گزینه Embed fonts for the file را فعال و دکمه OK   را زده و پس از آن نسبت به ذخیره فایل و ارسال آن اقدام کنید.
4-  در هنگام ارسال چکیده مقالات، "فایل اصلی" بایستی شامل مشخصات نویسندگان (نام و نام خانوادگی تمام نویسندگان به ترتیب اولویت، رشته تحصیلی، مرتبه علمی در حال حاضر، دانشگاه محل - تحصیل، شماره تماس و ایمیل) باشد. همچنین نویسنده مسئول مقاله نیز مشخص شود.
5- بعد از ارسال چکیده، امکان تغيير اسامي يا تغيير ترتيب اسامي نويسندگان وجودندارد.
6- چنانچه چکيده مقاله براساس فرمت مذکور  تهيه نشده باشد از فرآيند داوري خارج خواهدشد.

ساختار چکیده:

چکیده مقاله بایستی در 5 بخش به ترتیب با عناوین زیر نوشته شده باشد:
Background & Objective (مقدمه): که شامل زمینه مساله (در حد سه تا چهار جمله) و هدف از انجام پژوهش (در حد یک تا دو جمله) است.
Materials & Methods(روش): که در آن اطلاعات مربوط به جامعه، نمونه، شیوه نمونه گیری و ابزارها ذکر می‌شود (در حد سه تا چهار جمله)
Results (یافته ها): که یافته‌های اصلی و مهم پژوهش (در حد سه تا چهار جمله) را شامل می‌شود.
Conclusion (بحث و نتیجه گیری): نتیجه گیری از پژوهش (در حد سه تا چهار جمله) نوشته می‌شود.
Keywords (واژگان کلیدی): حداقل3 و حداكثر 5 واژه که با کاما (،) از هم جدا شده و در يك خط باشند.