آئین افتتاح نخستین همایش ملی جوانی جمعیت / رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان: مسئله جمعیت باید به صورت علمی، علت‌یابی و رفع‌ علت شود

دکتر حسن بختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: با توجه به اینکه موضوع جمعیت یک مقوله‌ی علمی است، باید مسائل مربوط به آن، به صورت علمی علت‌یابی و رفع ‌علت شود.

دکتر بختیاری در آئین افتتاح نخستین همایش ملی جوانی جمعیت که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری همواره در فرمایشات خود، اقدام برای جوانی جمعیت را نجات کشور از بحران قلمداد کرده‌اند و این نشان‌دهنده‌ی اهمیت موضوع است.
وی با بیان اینکه همایش ملی جوانی جمعیت مقدمه‌ای برای برگزاری همایشی با عنوان "سیاست‌گذاری‌های جمعیت" در سال آینده است، افزود: هدف اصلی این همایش‌ها، پیگیری هدفمند فرمایشات رهبر معظم انقلاب در موضوع جمعیت و عبور از بحران سالمندی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، به بیان اقدامات انجام شده برای برگزاری همایش ملی جوانی جمعیت پرداخت و گفت: با انتشار فراخوان، از اساتید، پزشکان، پیراپزشکان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور دعوت به عمل آمد تا مقالات خود را در محورهای عنوان شده، به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
وی با اشاره به ارسال ۹۱ مقاله به دبیرخانه همایش، خاطرنشان کرد: از بین مقالات ارسالی، ۵۴ مقاله توسط هیئت داوران انتخاب و ۵ مقاله به عنوان مقالات برتر شناخته شد.
دکتر بختیاری به برگزاری رویداد فرهنگی هنری جوانی جمعیت و طرح نفس در ذیل همایش ملی جوانی جمعیت اشاره کرد و افزود: بخشی از این رویداد، برگزاری کارگاه‌های تولید پوستر و تبلیغات شهری با موضوع جوانی جمعیت از ۲۰ تا ۲۲ آذر بود که به منظور تولید محتوا با موضوع جمعیت انجام شد.
وی با بیان اینکه برخی محتواهای تولید شده در بعضی موضوعات، به جای تبلیغ موضوع باعث تخریب آن می‌شود، اظهار کرد: با برگزاری این رویداد تلاش شد از حداکثر ظرفیت هنری برای تولید محتواهای درست و اصولی با موضوع جوانی جمعیت بهره گرفته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، گفت: آثار تولید شده در رویداد فرهنگی هنری جوانی جمعیت و طرح نفس توسط دانشگاه خریداری شده و به طور رایگان در اختیار تمام کسانی که در سراسر کشور در حوزه جمعیت فعالیت می‌کنند، قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات کتابخوانی، خاطره‌نویسی و نقاشی با موضوع جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی زنجان، خاطرنشان کرد: در تلاشیم از جنبه‌های مختلف علمی، فرهنگی و اجرایی، به راهکارها و فرآیندهای حل بحران جمعیت بپردازیم.
دکتر بختیاری تصریح کرد: موفقیت در موضوع جوانی جمعیت نیازمند کمک و همکاری کلیه‌ی مسئولین استانی و کشوری و نهادهایی که بر طبق قانون، وظایفی بر عهده آنها گذاشته شده است، می‌باشد.
گفتنی است نخستین همایش ملی جوانی جمعیت صبح امروز چهارشنبه ۲۳ آذر با حضور آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، دکتر صابر جباری، رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت، دکتر محسن افشارچی، استاندار زنجان و جمعی از فعالان و علاقمندان این حوزه در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه آغاز به کار کرد.