با تقدیر از برگزیدگان؛ اختتامیه نخستین همایش ملی جوانی جمعیت برگزار شد

با تقدیر از برگزیدگان؛ اختتامیه نخستین همایش ملی جوانی جمعیت برگزار شد

نخستین همایش ملی جوانی جمعیت با تقدیر از نفرات برگزیده بخش‌های علمی و هنری این همایش، ظهر امروز به کار خود پایان داد.

در این مراسم که با حضور اساتید، دست‌اندرکاران و فعالان حوزه جوانی جمعیت درمرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد، دبیر تخصصی رویداد فرهنگی هنری جوانی جمعیت و طرح نفس اظهار کرد: کارگاه تولید پوستر و تبلیغات شهری با موضوع جوانی جمعیت از ۲۰ تا ۲۲ آذر به مدت ۳ روز و با حضور اساتید برجسته کشوری و استانی برپا شد.
ناصر محمدی، با بیان اینکه شرکت‌کنندگان این کارگاه جزو دانشجویان رشته گرافیک دانشگاه‌های آزاد و فنی و حرفه‌ای استان زنجان بودند، افزود: طی این کارگاه، ۱۲۴ اثر توسط ۵۱ هنرمند شرکت‌کننده و با نظارت اساتید حاضر، تولید شد و پس از مرحله‌ی نخست داوری، ۴۷ اثر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه به نمایش درآمد.
وی خاطرنشان کرد: هیئت داوران این رویداد، ۳ اثر را به عنوان آثار برتر و ۲ اثر را به عنوان شایسته تقدیرانتخاب کردند و ۲ اثر نیز به عنوان آثار منتخب مخاطبان برگزیده شد.
این مدرس دانشگاه، هنر را یک فرآورده انسانی عنوان کرد و گفت: این فرآورده در ساحت معنایی و معنوی جهت‌دهنده‌ی افکار و کردار انسان است و در ساحت صناعی، ظهور نوع نگره او به عالم و تغییر زاویه دید انسان به هستی، مذهب و خدا است.
در پایان مراسم اختتامیه نخستین همایش ملی جوانی جمعیت، مقالات منتخب علمی، معرفی و از دست‌اندرکاران برگزاری همایش، تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است عناوین 5 چکیده مقاله منتخب این همایش شامل کاهش سقط عمدی به مثابه راهکاری جهت مبارزه با کاهش نرخ باروری کلی(صدیقه حسنی مقدم)، مروری بر سیاست‌های تشویقی جمعیت در جهان (سیده ملیحه ساداتی)، آینده سالمندی جمعیت و سرمایه انسانی در ایران: پیش بینی وضع سواد و تحصیلات تا سال 1420 (کلثوم ایران‌نژاد)، مروری بر عوامل مداخله گر در روند فرزند آوری و افزایش جمعیت از بعد  فرد، خانواده و جامعه (مریم عزیزی‌نیا) و شناسایی دیدگاه مادران جانشین نسبت به انطباق عنوان مادر به مادر جانشین (زهرا قانع مخلصونی) می‌باشد.
همچنین در بخش تولید پوستر و تبلیغات شهری با موضوع جوانی جمعیت و طرح نفس، عارف افشاری، محمد شامی و مرضیه حسینی به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند. در این بخش ابوالفضل بیگدلی‌نسب و کوثر منصوری از سوی هیئت داوران، شایسته تقدیر شناخته شدند و آثار امیرمهدی نجفی و پریسا مهدیخانی به عنوان برگزیده‌ی مردمی معرفی شد.