استاندار زنجان: افزایش جمعیت مستلزم یک کار جهادی است

استاندار زنجان: افزایش جمعیت  مستلزم یک کار جهادی است

استاندار زنجان با بیان اینکه در دوران سختی، تلاش برای آبادانی مملکت مجاهدت محسوب می گردد، گفت: در حال حاضر فرزندآوری و افزایش جمعیت نیز مستلزم یک کار جهادی است.

دکتر محسن افشارچی، صبح امروز ۲۳ آذر در مراسم همایش ملی جوانی جمعیت که در مرکز همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه ما در مرز سالمندی جمعیت قرار داریم در خصوص جوانی جمعیت و فرزند آوری می‌بایستی به صورت کلان، با در نظر گرفتن منفعت جمعی برنامه ریزی شود تا نتیجه مثبتی به همراه داشته باشد.
استاندار زنجان اظهار کرد: خانواده‌ها باید در مقابل نگرانی‌هایی مانند ترس از تزلزل در ثبات خانواده با ورود فرزند جدید، وضعیت اقتصادی نامناسب و غیره به پاسخ مناسب و قانع کننده‌ای دست پیدا کنند.
وی افزایش جمعیت را تضمین کننده رشد اقتصادی عنوان کرد و افزود: تجربه درکشورهای پر جمعیتی مانند هند و برزیل نشان داده است، اگر اقتصاد از دولت و نفت محور بودن به سمت مردم محور بودن حرکت کند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. چرا که در چنین جوامعی هر کودکی که به دنیا می‌آید در جایگاه خودش تبدیل به مولد ثروت می‌شود. در این جوامع استفاده از چنین ظرفیت‌هایی اقتصاد کشور را به جلو سوق می‌دهد و این خود مسئله‌ای مهم و جدی است که در کشور ما نیز باید بیشتر به آن توجه شود.
دکتر افشارچی با بیان اینکه در امر افزایش جمعیت باید از خود محوری و منفعت شخصی به سمت منفعت جمعی سوق پیدا کند، گفت: دولت با استفاده از مشوق‌هایی که در این راستا قرار داده، سعی کرده این خواسته را در مسیر درست خود هدایت کند تا در آینده جامعه دچار ضرر و زیان نشود.
استاندار زنجان با اشاره به دغدغه معیشت و اقتصاد در بحث فرزندآوری گفت: به زودی ما این پیچ را دور خواهیم زد و وضعیت اقتصادی بدین صورت نخواهد ماند و ما این سختیها را پشت سر خواهیم گذاشت.
دکتر افشارچی اظهار کرد: با توجه به اینکه مدل جمعیتی کشور یک مدل اقتصادی است، در این زمینه باید مجاهدتی صورت پذیرد و اگر هر خانواده‌ای که در سن باروری هست، فقط یک فرزند به تعداد فرزندانشان اضافه کند، بی شک اتفاقات خوبی در این زمینه خواهد افتاد.